Sähkötarvikkeet

Palveleva sähköalan erikoisliike

Sähkötarvikemyymälämme palvelee Sinua Seinäjoella saman katon alla valaisinmyymälämme ja elektroniikkamyymälämme kanssa usean asiantuntijamme voimin. Meillä asioivat sekä kuluttajat, että alan ammattilaiset.

 

Meiltä löydät yleisimmät sähköasennustarvikkeet ja -kalusteet esimerkiksi pistorasiat, valokatkaisijat ym. uudisrakennukseen tai saneeraukseen kilpailukykyisillä hinnoilla. Autamme turvallisten tuotteiden valinnassa ja tarvittaessa myös asennamme ne paikoilleen.

 

Valikoimaamme kuuluu perustarvikkeiden lisäksi lämmittimet, erikoislamput ja kiinteästi asennettavat valaisimet, jatkojohdot sisälle ja ulos sekä erilaiset palovaroittimet ja aurinkosähköjärjestelmät sekä työmaakeskukset ja sähköautojen latauspisteet.

Tule tutustumaan tai pyydä tarjous! Osa tuotteista toimitusmyyntinä.

 

HUOM! Kuluttaja-asiakkaille sekä yrityksille, jotka eivät voi vastaanottaa verkkolaskuja, toimitamme laskut aina sähköpostitse mikäli mahdollista.

 
Klikkaa itsesi verkkokauppaamme

 

Tutustu tarkemmin:

Motivan lämmitysmuotolaskuri, Lampputieto, Ensto, Schneider Electric, Nobo, Airam, STK galleria, Sähkönumerot.fi, Sähköala.fi, Salok, STEK sähköturvallisuuden edstämiskeskus, www.kodinvalaistus.fi,

 

Ota yhteyttä:

 

Liisa Vuorisalo

(06) 421 9530

 

Kimmo Koivisto

(06) 421 9548

  

Seppo Ristimäki

(06) 421 9537

  

Juha Lounatvuori

(06) 421 9529

 

Sähköpostit: etunimi.sukunimi(a)pssahko.fi

 

 

 

Sähkötarvikemyymälä avoinna:

Arkisin 

7:00 - 17:00

 

Lauantaisin

9:00 - 13:00

 

Arkisin klo 7:00 käynti Päivölänkadun puolelta

Kesälauantaisin (1.6. - 31.8.) suljettu

 

 

 

 


 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja Seinäjoki Webio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito