SISUSTUS-, ULKO- JA ASENNUSVALAISIMET

Valaisinmyymälä

Valaisimiin erikoistunut myymälä sijaitsee Seinäjoella, lähellä Päivölän Citymarketia. Saman katon alla palvelevat myös sähkötarvikemyymälä ja elektroniikkamyymälä.

 

Palvelemme myymälässämme uudisrakentajia, remontoijia ja kotinsa valaistusta päivittäviä sisustajia sekä mm. sisustussuunnittelijoita ja rakennusurakoitsijoita. Meiltä löytyy myös sähköasentaja saman katon alta, joten myös valaisimien asennus paikoilleen onnistuu.

 

Valikoimastamme löytyy ratkaisu monimutkaisiinkin valaistuspulmiin. Autamme esimerkiksi oikean valotehon ja valon värisävyn valinnassa. Valon värisävy vaikuttaa hyvin paljon sekä valaisimen ulkonäköön, että koko sisustukseen. Oikean värisellä valolla luot juuri haluamasi tunnelman kotiisi. Meiltä saat myös harvinaisemmat lamput, joita et helposti muualta löydä.

 

Valaisinmyymälästämme saat asiantuntevaa apua myös erilaisten valaisimien valintaan. Autamme Sinua tekemään asuntoosi sopivat valaisinratkaisut persoonallisilla ja tyylikkäillä tuotteillamme. Etsimme tarvittaessa puolestasi sisustukseesi ja tarpeeseesi sopivia vaihtoehtoja useiden maahantuojiemme valikoimista.

Meillä saatavillasi on Etelä-Pohjanmaan laajin sisustusvalaisimien, ulkovalaisimien ja asennusvalaisimien valikoima. Valaisinmyymälässämme Seinäjoella on esillä paljon erilaisia valaisimia.

 

Tule tutustumaan ja ihastumaan valojen maailmaan!

 

Voit myös tutustua laajaan valaisinvalikoimaamme maahantuojiemme sivujen kautta tai käydä ostoksilla verkkokaupassamme.

 

HUOM! Kuluttaja-asiakkaille sekä yrityksille, jotka eivät voi vastaanottaa verkkolaskuja, toimitamme laskut aina sähköpostitse mikäli mahdollista.

 

Klikkaa itsesi verkkokauppaamme

 

Maahantuojat:

Kerainterior.fi, Markslojd.se, Noortrade.fi, Sessak.fi, SG Armaturen, matrolight.comvalaisingronlund.fi, airam.fi, innolux.fi, Aneta.fi, finvalo.fi, e.litevalaisimet.fi, at-valaisin.fi, ahbelysning.se, konstsmide.se,

 

Tutustu myös: www.kodinvalaistus.fi

Uusimmat lamppujen energiamerkinnät

Video valaisinten asennuksesta itse ja koska pyydetään asentaja apuun

 

 

Ota yhteyttä:

Jyrki Lounatvuori

(06) 421 9549
050-910 5105

tai

Myymälä

(06) 421 9533

 

Sähköposti: jyrki.lounatvuori(a)pssahko.fi tai info(a)pssahko.fi

 

Valaisinmyymälä avoinna:

Arkisin:

9:00 - 17:00

 

Lauantaisin:

9:00 - 13:00

 

Kesälauantaisin (1.6. - 31.8.) suljettu


 Mainostoimisto Semio | Tampere ja Seinäjoki Webio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito